BHV cursus Doetinchem

NedCert

Erkend opleider BHV – EHBO

Fabriekstraat 30
7005 AR Doetinchem
info@bhvcursusdoetinchem.nl

Contactgegevens

BHV cursus Doetinchem ingang

De cursussen worden gegeven op onze trainingslocatie in Doetinchem. U kunt gratis parkeren op ons eigen terrein achter het pand. Rij door het grote hek naar achteren en parkeer in de vakken bij de bordjes “BHV cursus Doetinchem”. De ingang van het pand bevindt zich ook aan de achterzijde bij de parkeerplaats.

The courses are provided at our training centre in Doetinchem. Free parking is available on our own property behind the building. Drive through the large gate to the back and park in the spaces indicated by the “BHV cursus Doetinchem” signs. The entrance to the building is also located at the back by the parking lot.

Openingstijden
-
-
-
-
-
-

Stuur een bericht of vraag eenvoudig een offerte aan

Route naar BHV cursus Doetinchem

Ons regionaal trainingscentrum voor BHV – EHBO in Doetinchem is goed bereikbaar en bevindt zich dicht bij de plaatsen Gaanderen Wehl Zeddam Braamt Kilder Vethuizen Terborg Silvolde Sinderen Etten Varsselder-Veldhunten Westendorp Ulft Voorst Dinxperlo De Heurne Aalten Breedenbroek Megchelen

De Leslocatie van BHV cursus Doetinchem

De BHV-cursus wordt gegeven op onze vaste BHV trainingslocatie in Doetinchem.
De locatie heeft twee gezellige lokalen voor theorie en de praktijkoefeningen. Verder is er een buitenruimte voor de blusoefeningen en een gedeelte voor de ontruimingsoefening.

Tijdens de cursus  krijgen de cursisten vers gezette koffie/thee en tussen de middag een lekkere lunch met broodjes en diverse beleg.

Er is voldoende materiaal voor iedereen om goed te kunnen trainen. Zo zijn er veel reanimatiepoppen en AED’s zodat je vaak in groepjes van 2 kunt oefenen.

Op de buitenruimte worden de blusoefeningen gegeven. Er wordt, onder andere, geblust met een slanghaspel, schuimblusser, koolzuursneeuw en blusdeken. Verder is er een ontruimingsgedeelte om verschillende situaties na te bootsen.

BHV cursus Doetinchem